Russian Lips

Med Russian lips Siger du farvel til de velkendte “andelæber”, hvor filleren  kan give en uønsket pølseformede effekt. Russian lips teknik,  formes læberne til en hjerteform med ekstra volume i midten. Modsat traditionelle læbefyldninger, løfter teknikken læben og tilfører højde i stedet for blot at tilføje volumen.

Dette skaber et mere naturligt udseende og er ideelt for dem, der er nye på området. russiske læber teknik adskiller sig både ved teknikken og mængde af produkt, man kommer nemlig rigtig langt med  halv ml

Hvem er egnet til behandling med Russian Lips-teknikken?

I udgangspunktet kan alle drage fordel af Russian Lips -teknikken, da den ofte bruges til at skabe en smuk og symmetrisk form og fylde i læberne. Dette resulterer i et naturligt udtryk, hvilket gør teknikken velegnet til de fleste læber. Det er dog vigtigt at understrege, at valget af teknik bør være baseret på en individuel vurdering af den enkeltes ønsker og behov.

For at opnå optimale resultater med Russian Lips-teknikken er det ideelt, at læberne ikke tidligere er blevet behandlet med filler. Hvis man tidligere har fået filler i læberne, og der stadig er rester, skal man sammen med sin behandler nøje overveje, hvilke muligheder der er for resultatet. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at opløse den eksisterende filler inden behandlingen med russiske læber-teknikken for at opnå de bedste resultater. 

Russian lips

Indtag Alnoc-tabletter to dage før behandlingen for at minimere hævelse. Undlad at indtage alkohol eller bruge blodfortyndende midler som f.eks. Ibuprofen/Ginkgo fiskeolie 24 timer før behandlingen.

 

Første 24 timer:
Undgå alkohol,  motion, soleksponering, saunaer og liggestole eller andet, der øger blodcirkulationen i området. Let træning er ok.

Inden selve behandlingen anvender vi typisk en bedøvende creme på dine læber for at mindske ubehaget ved stikkene. Da læberne er følsomme, kan de fleste mærke behandlingen med læbefiller.

Med bedøvelse skal du regne med 30- 45 min

Effekten af denne behandling ser du med det samme. Selvom der kan være en let hævelse i de første dage efter behandlingen, aftager det med tiden.

Russian lips
Best Russian lips