Permanent makeup

Få Permanent Make Up hos Klinik Karisma i Silkeborg

I dag er det meget populært at forme sine bryn med permanent makeup

Der har generelt været en enorm stor interesse for Permanent Makeup de sidste 3-4 år, men med de seneste teknikker, som f. eks. Microblading, microshading / hybrid og Ombre Brows, som har vundet indpas de seneste par år pga. de meget naturlige og naturtro resultater der kan opnås med disse teknikker, er interessen kun blevet endnu større. 

Fordelene ved at få ordnet sine bryn med permanent makeup er mange, men det som vi oftest hører, er at folk synes at det er rart at de ikke nødvendigvis skal stå og tegne og forme deres bryn hver morgen og således sparer tid, og at de ikke skal bekymre sig om brynene stadig “sidder” efter en dukkert i havet eller poolen eller under/efter træning. Disse fordele er der rigtig mange der sætter pris på i deres hverdag.

Dertil, så er jeg jo uddannet i at shape, korrigere og finde frem til de korrekte proportioner, så jeg får det allerbedste frem i det bryn jeg arbejder med og de kunder som eksempelvis har svært ved selv at forme deres bryn, synes jo at det fantastisk at deres bryn fremstår flot formede og velplejede 24/7. Det er lidt ligesom at have en professionel makeup artist der kommer og tegner dine bryn perfekt op hver morgen.  Herudover, så er der en særlig gruppe af mennesker, der grundet helbredsmæssige udfordringer kan have meget stor glæde af at få lavet bryn på denne måde. Eksempelvis ved tab af hårvækst efter Kemo-behandling eller ved den auto-immune sygdom Alopecia

Skønhed for alle

Skånsom og effektiv

3 muligheder, og 3 Teknikker

Det er dog vigtigt at understrege at Permanent makeup ikke er beregnet til at erstatte en meget kraftig optegning af bryn. Permanent Makeup bør altid benyttes til blot at fremhæve brynene på naturlig vis.

Hairstrokes, eller 3D microblading  
Er den behandling, hvor vi deponerer farven i huden således at det ligner små hår og vi kan således, rent visuelt, fylde og forme brynet sådan at det ligner at man har flere hår og mere fyldige bryn end man egentligt har. Denne behandling kan både laves manuelt (Microblading) eller med maskine.
Ombrebrows
er en skyggelægning, hvor man former brynet ved at pigmentere huden bag ved hårene, således at man får en flottere form på brynet. Denne skygge kan laves meget let og naturlig og der kan laves Ombre teknikker, ved at tone farven lysere ind mod næsen eller hvor man nu ønsker at brynet skal være lysere. Denne metode, kan også laves forholdsvis kraftig og dermed minde om makeup. Til denne type behandling benytter man oftest maskine.
Microshading/ Hybridbryn 

er en blanding mellem hairstrokes og skyggelægning. Den er utrolig populær og  er  absolut mest ønskede bryn i Danmark, da de er de mest naturlige samt de giver dybde i brynet. Det er en kombineret teknik af Microblading og maskine, hvor du stort set har resultatet i én behandling.

Pas nu på !

  • Man siger pris og kvalitet hænger sammen, det er korrekt.
  • Derfor pas nu på og ikke falde i fælden bare fordi i kan spare 1000 kr.
  • Det er hurtig brugt op på at rette op på det der er ødelagt og lavet forkert.
  • I skal kræve og se på behandlerens uddannelser og billeder af hvad der er blevet lavet.
  • Undersøg, Undersøg, Undersøg 🙂 
  • Men står i du i den situation hvor din bryn er blevet ødelagt fordi formet ikke er korrekt eller de ikke er ens, Så er du kommet det rigtige sted.
  • Jeg kan rette og korrigere dine øjenbryn, eller skabe helt nye, hvis du har mistet dine egne.
  • Du skal bare kontakte mig via mail eller facebook eller du kan også booke en tid til en gratis konsultation.
  • Vi kan ikke tage snakken over telefon da jeg skal se på billeder før jeg kan udtale mig om mulighederne.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål & svar før behandling

første dag 5 gange og dag 2 til 7, 3 gange om dagen i et meget tyndt lag

Der skal gå mindst en uge fra din behandling eller så længe der er skorper på.

Du må gerne træne meget let, ellers holder du en pause på en uge.

Dagen efter din behandling får du skorper på, du skal passe på dem som om du havde diamanter på ansigtet.

Skorperne holder pigmentet inde i huden indtil huden er helet, derfor skal du være bevidst om hvordan du sover og ligger du på siden skal du være opmærksom på puden ikke gnider på brynene.

Ligge på maven er absolut NO GO.

Graden af smerte ved en procedure indenfor permanent makeup, afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af kundens individuelle smertetærskel, stres niveau og hvor tæt man er på minstrautions tiden. Det vil sige at én vil opfatte en procedure i et givent område som værende mindre smertefuldt, hvor en anden vil opleve den selvsamme behandling som værende decideret smertefuldt. Størstedelen af specialister indenfor permanent makeup, er enige om at proceduren på øjenbryn er den behandling der vækker mindst ubehag, hvor proceduren ved eyeliner ofte handler om angst grundet behandlingsområdet, mere end det egentligt er smertefuldt. Behandlingsproceduren på læber, er den behandling der umiddelbart vækker mest ubehag. Vi er dog forsynet med bedøvelser som mindsker ubehaget betragteligt. Ved eyeliner der ligger mine kunder med bedødevelse i 20 minutter dvs ingen smerte men kun ubehag. På brynene kommer der også masser af bedøvelse 🙂

Når du vælger at modtage denne type af behandling er det afgørende at beslutningen er velovervejet og at du har sat dig grundigt ind i proceduren samt undersøgt markedet, for at finde den rette behandler for dig.  Det er vigtigt at du og din specialister enige om hvad der er æstetisk korrekt og smukt, samt at dine forventninger til denne procedure er realistiske. Permanent makeup er en blivende behandling som du skal leve med i mange år efter og af samme årsag vil en professional behandler aldrig pigmentere før at optegningen er godkendt af dig som kunde. Derfor må det naturligvis forventes, at du er tilfreds med det du har godkendt, og at du har sat dig ordentligt ind i alle de informationer du modtager af din specialist. Såfremt at du ombestemmer dig vedr. den form du har godkendt, kan din behandler ikke klandres for dette.

Som behandler afviser jeg tit kunder hvis kunden ikke føler sig sikker eller hvis vi ikke er enige i optegningen.

Nej, permanent makeup og farveteori er meget kompliceret og man kan ikke vælge farver, på samme måde som man gør med almindelig makeup. Der skal tages højde for din egen hudtone og hvilken behandlingsteknik der skal benyttes. Jeg som din behandler har modtaget grundig undervisning i farveteori, og kan give dig en sagkyndig rådgivning omkring hvilke farver der passer dig bedst og vil i sidste ende også udvælge den rigtige farve til dig. Der er et udvalg på mere end 50 farver til alle hudtyper, og det er endda muligt at blande en farve der er skræddersyet til din hudtone.

Absolut. Permanent makeup er ikke påtænkt som en erstatning for eksempelvis en aftenmakeup, det tjener især det formål at skulle fremhæve. Du kan altid benytte ekstra makeup ovenpå, når først din permanent makeup er helet.

For at sikre at din permanente makeup bliver optimal, vil jeg  give dig nogle retningslinjer for, hvordan du skal behandle din permanente makeup samt en udførlig After Care vejledning på skrift. Efterbehandlingen har meget stor betydning for udfaldet af din behandling og dermed også for det endelige resultat, så det er vigtigt at du følger de angivne retningslinjer nøje.

Nej. Den første uge efter behandlingen er pigmenteringen betydeligt mørkere end det endelige resultat. I løbet af den første uge vil intensiteten af farven aftage omkring 30-60% og derfor blive meget blødere. På grund af den naturlige cellefornyelse, vil slutresultatet af pigmentering først være synligt efter en periode på cirka 3 til 4 uger når huden er helt fornyet.

Et færdigt resultat kan først forventes efter minimum 2 behandlinger, så det er vigtigt at man ikke antager at slutresultatet er synligt efter kun 1 behandling.

Umiddelbart ja! Men det afhænger af følgende faktorer: din specialists viden og færdigheder, at du er sandfærdig omkring dit fysiske og psykiske helbred og at udstyret der benyttes er sikkert derfor er det vigtigt at vælge sin behandler med omhu.

Korrekt. Men er der også en makeup artist der styler dine øjenbryn, tegner en eyeliner for dig eller korrigerer formen på dine læber hver morgen når du står op? Følger denne makeup artist dig også på dine ferier for at rette din makeup når du kommer op fra en tur i havet eller fra swimmingpoolen? Permanent makeup medfører en bekvemmelighed du kan nyde hver eneste dag i årevis. Og denne form for bekvemmelighed og ekspertise koster naturligvis.

Princippet er lig hinanden. Med begge procedurer deponeres pigment i huden med nåle, men det er den eneste lighed. Udstyret, dybden pigmentet placeres i, teknikkerne og sammensætningen af pigmenterne er helt anderledes.

Permanent makeup holder selvfølgelig bedst når alle efterbehandlinger bliver overholdt. Holdbarheden kommer an på mange ting F.eks. om din hud er meget fedtet eller om du har plejet dem som anvist efter at du har fået dem lavet. Derfor er holdbarheden individuel.