Ansigts behandlinger

Ansigtsbehandlinger er den ultimative selvforkælelse, som enhver bør forære sig selv i ny og næ. Her skal du blot læne dig tilbage og slappe af, mens den professionelle behandler giver dig en skøn ansigtsbehandling, der vil få dig til at stråle, når du igen forlader klinikken. 

Der findes naturligvis mange forskellige typer af ansigtsbehandlinger, og det er den enkeltes behov og udfordringer, som er med til at bestemme, hvilken ansigtsbehandling man bør vælge. Uanset om du har specifikke udfordringer, du ønsker at komme til livs eller blot ønsker en afslappende stund, hvor du ikke skal tænke på andre end dig selv, så har jeg en ansigtsbehandling, der passer til dig. Kontakt mig endelig, inden du booker en behandling, hvis du er i tvivl om, hvilken du bør vælge.  

En ansigtsbehandling har som udgangspunkt til formål at rense og pleje din hud og give den en masse fugt. Derudover kan du vælge særlige behandlingsformer, som passer til specifikke hudproblemer og hudtyper. Behandlingen udføres oftest i en skønhedssalon eller i en spa.

Det er forskelligt fra person til person, hvor ofte man bør få en ansigtsbehandling. Det afhænger naturligvis af, hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Hvis du har særlige udfordringer med din hud, anbefaler jeg, at du holder behandlingen ved lige og kommer ca. hver 4. til 6. uge.

Ansigts behandlinger
Ansigts behandlinger
behandlingers

Priser på ansigtsbehandlinger

  • Lille luksusbehandling 595 kr.

    Denne ansigtsbehandling er til dig der kun er interesseret i dybderens. Afrensning af ansigt, Hudanalyse /journal, AHA / PHA, manuel dybderens, maske efter hudtype og afsluttende serum og cremer. Varighed: 30 min.

  • Luksus ansigtsbehandling 750 kr.

    Lær mere om din hud ved at tjekke de 14 zoner i dit ansigt Mange gange er det svært at bedømme hvilken behandling man har brug for- er det en dybderens, AHA, hypperpigmentering, acnebehandling osv. Ud fra konsultationen skræddersyr jeg din behandling. Dobbelt afrensning, hud analyse /journal, AHA/PHA Peeling, manuel udrensning, Retning af bryn, dybdegående klassisk massage af ansigt, nakke og skulder, maske efter hudtype Afsluttende serum og creme. Varighed: 60 min

Ansigtsbehandling i Silkeborg 

Hos Klinik Karisma tilbyder jeg et udvalg af forskellige ansigtsbehandlinger. De foregår alle i min klinik i Silkeborg, hvor jeg har alle de produkter samt udstyr, der skal til for at give dig den bedst mulige behandling. Med mine mere end 16 års erfaringen indenfor skønhedsbranchen kan du være sikker på at få en god og professionel oplevelse, når du træder ind i min klinik. Foruden min uddannelse som kosmetolog har jeg også taget en række kurser, som gør mig kompetent til at arbejde med alle hudtyper og former for hudproblemer. Sammen finder vi den perfekte ansigtsbehandling til dig!