Microneedling

Denne behandling skal du vælge, hvis du har ar efter acne eller en ulykke, rynker eller pigmentpletter.

Microneedling er en behandling, som er blevet mere populær de seneste år. Behandlingen indebærer små nåle, der går igennem huden og laver små mikroskopiske huller. Ved behandlingen dannes 70.000 huller i huden hvert minut. 

Med andre ord betyder det, at man laver små huller i huden for at få huden til at hele sig selv. Dette hjælper med at reducere ar, ujævnheder og udglatter linjer og rynker. Da en mindre del af overhuden fjernes ved behandlingen, dannes ny overhud med færre pigmentpletter og skader fra solen.

Kort sagt, så får microneedling din hud til at forny sig selv, hvilket resulterer i en smuk glød og en strålende hud og vigtigst af alt – en glattere hud.

Fordelen ved microneedling er, at du dagen efter kan gå på arbejde, i modsætning til behandlinger som f.eks. fraktioneret CO2-laser.

Med microneedling kan jeg tilpasse længden på nålene. Det betyder, at microneedling kan behandle fra 0.5 mm helt ned til 2.5 mm i huden. Derfor er det mere effektivt end dermaroller.

For at opsummere kan man sige, at microneedling er en skånsom og effektiv metode til at reducere ar, strækmærker, porer, ujævnheder, linjer, rynker samt opnå hudopstramning og hudforyngelse. Microneedling tilbyder en tilpasset tilgang med varierende nålelængder og leverer imponerende resultater for at forbedre hudens udseende.

 

Inden behandlingen påbegyndes, vil du få påført lokalbedøvende creme. Efter en kort tid vil huden være bedøvet, hvorefter den afsprittes. Inden selve behandlingen påføres huden et stærkt virkende anti-ageing serum, bestående af antioxidanter, hyaluronsyre og vækstfaktorer.

Herefter kører de mekaniske nåle igennem huden, hvor der bliver lavet millioner af små huller. Man vil opleve små blødninger fra huden, og huden vil blive varm og rød.

Derefter pålægges en maske, der får huden til at slappe af.

Efter behandlingen med microneedling ser du lidt rød ud, derfor får du en beroligende maske på og til slut en afsluttende creme.

Du må ikke påføre din egen foundation før næste dag.

Der bør gå mindst 1 måned mellem microneedling-behandlingerne. Afkortes tiden, får du ikke fuldt udbytte af behandlingen. Derfor anbefaler vi, at du er tålmodig og ikke presser forløbet for hurtigt igennem. Der er intet loft på antallet af behandlinger – og du vil opleve, at resultatet bedres efter hver behandling.

  1. Naturligt og yngre look
  2. Behandling af aldersforandringer og ar
  3. Kort ophelingsperiode
  4. Permanente resultater
  5. Kan kombineres med andre behandlinger – Vi anbefaler et forløb på 3-6 behandlinger.
Før og efter billeder af ansigt efter microneedling - synligt reducerede acne-ar, glattere hudtekstur.

Priser på Microneedling

  • Microneedling kinder 600 kr.
  • Microneedling hele ansigt 950 kr.