Microneedling

Denne behandling skal du vælge, hvis du har ar efter acne eller en ulykke, rynker eller pigmentpletter.

Microneedling er en behandling, hvis popularitet er blevet forøget de seneste år. Behandlingen består af små nåle, der kører gennem huden for at lave små mikroskopiske huller. Ved behandlingen dannes 70.000 huller I huden hvert minut.

Med andre ord man skader huden for at huden skal regenerer sig selv.

Dette reducerer ar og ujævnheder og udglatter linier og rynker. Da en mindre del af overhuden fjernes ved behandlingen, dannes ny overhud med færre pigmentpletter og solskader.

Kort sagt, så booster microneedling  din hud til at forny sig selv, hvorfor der opnås en smuk glød og en strålende hud og vigtigst af alt- en glattere hud.

Fordelen ved microneedling er, at du dagen efter kan gå på arbejde i modsætning til behandling med andre behandlinger mod Ar såsom fraktioneret CO2-laser.

Med microneedling  kan jeg variere i længden på nålene. Det vil sige, at microneedling kan behandle fra 0.5 mm helt ned til 2.5 mm i huden. Derfor er den mere effektiv end dermaroller.

Micro-needling anvendes til følgende:

 • Reduktion af ar
 • Reduktion af strækmærker
 • Reduktion af porer og ujævnheder
 • Reduktion af linjer og rynker
 • Hudopstramning og hudforyngelse
 • Reduktion af pigmentpletter

Inden behandlingen påbegyndes, vil du få påført lokalbedøvende creme. Efter en kort tid vil huden være bedøvet, hvorefter den afsprittes. Inden selve behandlingen påføres huden et stærkt virkende anti-ageing serum, bestående af antioxidanter, hyaluronsyre og vækstfaktorer.

Herefter kører de mekaniske nåle igennem huden, hvor der bliver lavet millioner af små huller. Man vil opleve små blødninger fra huden, og huden vil blive varm og rød.

Derefter pålægges en maske, der får huden til at slappe af.

Efter behandlingen med microneedling ser du lidt rød ud, derfor får du en beroligende maske på og til slut en afsluttende creme.

Du må ikke påføre din egen foundation før næste dag.

Der bør gå mindst 1 måned mellem microneedling-behandlingerne. Afkortes tiden, får du ikke fuldt udbytte af behandlingen. Derfor anbefaler vi, at du er tålmodig og ikke presser forløbet for hurtigt igennem. Der er intet loft på antallet af behandlinger – og du vil opleve, at resultatet bedres efter hver behandling.

 1. Naturligt og yngre look
 2. Behandling af aldersforandringer og ar
 3. Kort ophelingsperiode
 4. Permanente resultater
 5. Kan kombineres med andre behandlinger – Vi anbefaler et forløb på 3-6 behandlinger.
Kvinde får behandling med derma pen microneedling

Priser på Microneedling

 • Microneedling kinder 600 kr.
 • Microneedling hele ansigt 950 kr.