Fjernelse af tatovering med Picoshure

Der er efterhånden rigtig mange mennesker, som har en eller flere tatoveringer på kroppen. Selvom man måske var sikker dengang, man valgte af få sin tatovering, kan det være svært at vide, om man også vil kunne lide den mange år efter. Det er meget naturligt at fortryde sit valg af tatovering. Det er der mange, der gør, og derfor tilbyder jeg hos Klinik Karisma fjernelse af tatoveringer med laserbehandling. Med mine mere end 15 års erfaring, kombineret med det bedste udstyr, bestræber jeg mig altid på at yde den bedste behandling og service for mine kunder.

Effektiv laserbehandling med PicoSure

Det er vigtigt for mig, at det udstyr og den behandlingsmetode, jeg bruger, er af bedste kvalitet. Derfor har jeg investeret i PicoSure, som er markedets bedste behandlingsmetode med laser til tattoo-fjernelse. Laserbehandlingen PicoSure er en sikker og effektiv måde at fjerne tatoveringer på, så du kan være sikker på at opnå det bedst mulige resultat. Maskinen er en af de nyeste indenfor medicinsk skønhedsudstyr, og den har mange fordele. Den er nemlig både meget skånsom og har langt færre bivirkninger end de ældre lasermaskiner, der hidtil har domineret markedet.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandling med PicoSure laseren er supereffektiv. På under en brøkdel af et sekund går lysstrålerne igennem det yderste lag af huden og splintrer blækket i tatoveringen til mikroskopiske fragmenter. Med tiden transporterer kroppen selv disse fragmenter ud igennem lymfesystemet.

Idet laseren til tattoo-fjernelse er meget præcis, kan du sagtens vælge kun at få fjernet dele af din tatovering. Det behøver altså ikke at være det hele. Det kan for eksempel være, at du ønsker at få fjernet et navn eller dele af et større motiv, som ikke længere har betydning for dig.

Læs mere om, hvordan fjernelse af en tatovering foregår både med og uden laser her.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger, der skal til og hvor lang tid, det tager at opnå et godt resultat. I langt de fleste tilfælde er det nødvendigt med mere end en behandling. For de fleste kræver det minimum 6 behandlinger, mens der for andre skal 10-20 behandlinger til, før resultatet er tilfredsstillende.
Der er flere faktorer, der har betydning for hvor mange behandlinger, der skal til. Det afhænger blandt andet af:

 • Hvor gammel tatoveringen er.
 • Om der er farvepigmenter i den.
 • Hvilken kvalitet pigmenterne har.
 • Hvor på kroppen, den er placeret.
 • Hvor stor den er.
 • Om den er lavet af en professionel tatovør eller en amatør.

Generelt er det vigtigt at væbne sig med en god portion tålmodighed, da der gerne skal gå 6-10 uger mellem behandlingerne. I den tid får huden nemlig lov til at hvile og hele, hvilket er nødvendigt, inden den næste behandling kan finde sted. Derudover tager det også tid for kroppens immunforsvar at skille sig af med de nedbrudte farvepigmenter, som under behandlingen sprænges og opløses.

Kan PicoSure fjerne tatoveringen helt?

Der findes desværre ingen garanti for, at tatoveringer kan fjernes helt. Men med mine mange års erfaring samt det bedste udstyr, i form af PicoSure laserbehandlingen, lover jeg, at du går herfra med det bedst mulige resultat. Generelt kan sorte tatoveringer fjernes fuldstændigt, mens røde farvepigmenter også reagerer positivt på laserstrålerne.

Kig endelig forbi i min klinik i Silkeborg eller kontakt mig på tlf.: +45 33 12 13 14 eller mail: info@karenesmat.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en snak om behandlingen.

Gør det ondt at få fjernet en tatovering med laserbehandling?

Man kan godt mærke, at man får fjernet en tatovering. Men det er meget forskelligt, hvor ondt folk synes, det gør. Hver gang det effektive laserlys rammer huden, kan man mærke et lille stik. For nogle føles dette smertefuldt, men for de fleste er det dog ikke nødvendigt at tage smertestillende for at gennemføre behandlingen.

Hvis du er meget nervøs for, at det kommer til at gøre ondt, kan du med fordel gå på apoteket og købe en smertestillende creme. Smør den på en time inden behandlingen og pak tatoveringen ind i husholdningsfilm. Derudover er det en god idé at have is på lager, som du kan påføre efter laserbehandlingen, da området godt kan føles både varmt og ømt i dagene efter.

Hvad koster det at få fjernet en tatovering?

Prisen for at få fjernet en tatovering med laserbehandling afhænger af tatoveringens størrelse. Nedenfor kan du se en oversigt over priserne.
 

Priser

 

Xsmall ca. (3×3 cm ) 500 kr.
Small ca. (5×5 cm ) 1000 kr.
Medium ca. (10×10 cm ) 1500 kr.
Large ca. (15×15 cm) 2500 kr.
Fjernelse af bryn 500 kr.

Er der nogle risici eller bivirkninger ved fjernelse af tatoveringer?

Efter den første laserbehandling med PicoSure vil området typisk være en smule afbleget. Derudover bliver huden, som laseren har arbejdet med, ofte rød, og der kan komme sår. Det er helt normalt, da det er kroppens naturlige forsvarsreaktion. Du kan med fordel smøre lidt fugtighedscreme på for at afhjælpe generne og lindre den irriterede hud.
Generelt er der nogle ting, du bør huske på for at passe bedst på det udsatte område og styrke helingsprocessen inden den næste behandling:

 • Tildæk behandlingsområdet og undgå direkte sollys.
 • Pil ikke i sår eller blærer, da det kan resultere i både ar og infektion.
 • Brug ikke antibakterielle produkter på området.
 • Undgå skrappe og parfumerede rengøringsmidler, sæber og andre produkter.
 • Giv huden den nødvendige hvile og restitutionstid mellem behandlingerne.
 • Læg is på området, hvis det føles varmt og ømt.