Permanent makeup areola

Rekonstruktion af brystvorten og areola efter brystoperation.

Ved behandling af brystkræft med en mastektomi fjernes brystvorten typisk sammen med resten af brystet. Nogle kvinder kan muligvis få foretaget en brystvortebesparende mastektomi, hvor brystvorten efterlades på sin plads. 

Hvis du skal have brystrekonstruktion efter din mastektomi, kan du beslutte, om du vil have brystvorten og det mørke område omkring brystvorten (areola) rekonstrueret gennem operation eller tatovering eller begge dele.

Brystvorten og areola er normalt den sidste fase af brystrekonstruktionen. Dette er en seperat behandling som kan bookes her hos mig. 

Jeg kan rekonstrurere dit nye bryst til at ligne dit originale bryst. Det gøres normalt omkring 3 – 4 mdr. efter operationen, efter at det nye bryst har haft tid til at hele.

Ideelt set forsøger rekonstruktion af brystvorte og areola at matche den nye brystvortes position, størrelse, form, tekstur, farve og projektion til den naturlige (eller til hinanden, hvis begge brystvorter rekonstrueres). Her matcher jeg farven på brystvorten og areola på det andet bryst, ved at bruge pigmenter i flere nuancer, der får den flade tatovering til at se 3-dimensionel ud.

Indledende behandling tager normalt 2 timer (konsultation inkluderet), og der er ingen sygemelding ved denne Behandling. Din areola kan føle sig lidt øm  1 til 2 dage. Jeg beder min klient om at komme tilbage efter 30 dage for en touch up,som er inkluderet i prisen. Alt du skal gøre er at booke en tid.

Jeg vil gøre mit bedste for at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have og rådgive dig bedst muligt.

Prisen på 4500 kr er hvis der er tale om rekonstruktion af begge bryster. Hvis kun et bryst skal laves er prisen 3000 kr

En areola behandling med permanent makeup er en rekonstruktion af brustvorten, som typisk finder sted efter man er blevet behandlet for brystkraft.

Skal du have behandlet 1 bryst koster det 3000 kr, mens 2 bryster koster 4500 kr.

mbks behandlinger
Areola Karen Esmat
areola Permanent makeup

Priser på permanent makeup areola

  • Permanent makeup areola (begge bryster) 4500 kr.
  • Permanent makeup areola (et bryst) 3000 kr.