Fedtfrysning

Fedtfrysning Hvordan virker det?

Fedtfrysning bruger køle-energi til at nedbryde fedtcellerne.
En Applikator suges fast på behandlingsområdet, applikatoren fungerer som en sugekop og suger fedtet ind mellem 2 køleplader.

Maskinen bruger køle-energi til at nedbryde fedtcellerne.
En Applikator suges fast på behandlingsområdet, applikatoren fungerer som en sugekop og suger fedtet ind mellem 2 køleplader.

Efter behandlingen vil man ikke umiddelbart kunne se nogen forskel, men du begynder at se forskel efter et par uger. Dit fedt bliver rent faktisk opretholdt i cellerne som mere eller mindre små colli. Disse fedtceller kan svulme med vægtøgning og skrumpe med vægttab.
Skønheden i  behandlingen er, at fedtcellerne fjernes, de kan ikke regenerere eller gendannes. Du har således færre fedtceller efter din behandling, end før behandlingen. Under behandlingen bliverfedtcellerne ødelagt og de frigiver det fedt, som vores immunforsvar transporterer ud af kroppen.

De mest ideelle kandidater er personer, der ligger 10-15 kg fra deres idealvægt. Grunden til dette, er at som vores immunforsvar transporterer væk fra det. ikke er en fedtsugnings-behandling og derfor ikke vil forårsage vægttab.
De områder der kan behandles er “fedtbuler”, buler du kan have i din hånd og klemme, eksempler vil være “dansehåndtag” på siderne af kroppen, eller “ridebukser” på ydersiden af dine lår eller fedtdepoterne på inderlårene.

Ja. Typisk ser man allerede fjernelse af en del af fedtvævet efter én enkelt behandling*, Det færdige resultat ses efter 2-3 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages, efter behov.

Nej, der er ingen rekreationstid.

Efter behandlingen er huden kold og følelsesløs, men der er ingen smerter eller bivirkninger, du har ingen gener og kan fortsætte din dag, som om intet var hændt.

Fedtfrysning
Fedtfrysnings
Fedtfrysning Maves
fedtfrysning af
Fedtfrysnings Maves

Priser på Fedtfrysning

  • Fedtfrysning Mave 1500 kr.

    Enten nedre eller øvre mave

  • Fedtfrysning Hage 1500 kr.
  • Fedtfrysning Love handles 3000 kr.

    Begge sider bliver behandlet

  • Fedtfrysning Inderlår 3000 kr.

    Begge indelår

Læs også om Tei System , som omdanner fedt til muskler ved hjælp af impulser.