Permanent makeup bryn

Det er de seneste år blevet utrolig populært at få tatoveret sine øjenbryn. At tilføre permanent makeup til sine bryn er nemlig en fantastisk nem måde, hvorpå du kan give dit ansigt lidt ekstra liv og komme til at se lidt mere frisk ud. Brynene er med til at indramme ansigtet, og derfor betyder det altså en hel del, at ens bryn har en form og farve, som passer til resten af ens ansigt. Hos Klinik Karisma tilbyder jeg blandt andet en brynkonsultation, hvor vi sammen kan tale om, hvilken behandlingsform der passer bedst til dig.

Tatovering af øjenbryn er for dig, der ønsker at se frisk ud allerede fra det sekund, du står op om morgenen. Så skal du ikke tænke på selv at skulle tage makeup på, og du kan ligeledes være sikker på, at din brynmakeup altid ser perfekt ud. Har du bryn, der enten er smalle, lyse eller, hvor hårvæksten ikke er nær så tæt, så kan tatovering af øjenbryn hjælpe dig til at opnå et look, der er både friskt, smukt og naturligt.

Nedenfor kan du finde svar nogle af de spørgsmål, som jeg oftest bliver stillet i forbindelse med permanent makeup til øjenbryn. Er der stadig noget, du er i tvivl om, efter du har læst med her på siden, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig på e-mail:  info@karenesmat.dk eller tlf.: 33121314

Hvor lang tid, det tager at få lavet permanent makeup til bryn, afhænger af, hvilken behandling du vælger. Er det første behandling, er der inkluderet en konsultation, hvor du får min vejledning, og hvor vi sammen finder ud af, hvilken form, farve og stil, der passer bedst til dine bryn. Denne del af behandling kan godt tage noget tid, da det er vigtigt for mig, at du bliver glad for resultatet, samt at jeg kan stå 100% inde for det. Derfor er der sat 1,5 time af til behandlingen.

Permanent makeup til bryn kræver vedligeholdelse for at opretholde et flot resultat. Når du har fået din første konsultation og behandling, med enten Microblading eller Microshading, hos mig, tilbyder jeg en gratis opfyldning efter den første måned. Nogle har brug for en tredje behandling for at opnå det fulde resultat, hvilket ikke er inkluderet i prisen. Herefter anbefales det, at du kommer en gang hvert halve år og får opfyldning. Længere nede kan du se en prisliste over de forskellige behandlingsformer samt opfyldning.

At få tatoveret sine øjenbryn giver mening for mange. Men det er blandt andet for dig, der fra naturens side ikke har tætte øjenbrynshår eller har meget tynde bryn. Det er også en fordel for dig, hvis øjenbryn har en form, som du ikke bryder dig om, enten fra naturens side eller hvis du er kommet til at overplukke dem.

Derudover er tatoverede øjenbryn også for dig, der ønsker at gøre det nemt for dig selv ved altid at have farvede bryn, der sidder pænt. Så skal du ikke tænke på at tegne dem op med makeup hver morgen, men kan i stedet nyde et friskt og naturligt look døgnet rundt.

Prisen for permanent makeup til øjenbryn afhænger af, om du skal starte op på behandlingen, eller om du blot skal have opfyldning. Nedenfor kan du se en liste over priserne for de forskellige behandlinger.

Det er meget individuelt, hvor ondt folk synes, det gør at få tatoveret bryn. Mest af alt afhænger det af vedkommendes personlige smertetærskel, og det kan derfor være svært at sige, hvor ondt det gør for den enkelte. Nogle behandlingsformer kræver lokalbedøvelse, hvilket jeg naturligvis sørger for.

Derudover er behandlerens færdigheder og kompetencer selvfølgelig også en faktor, som har betydning. Med mine mere end 15 års erfaring kan du være sikker på, at du er i gode hænder, når du vælger en behandling hos mig.

Det er selvfølgelig vigtigt at påpege, at hudtyper er forskellige, og det kan være svært at forudse præcis, hvordan forskellige hudtyper reagerer på behandlingen. Det er blandt andet også derfor, at du hos mig får grundig vejledning, så vi sammen er sikre på at skabe det bedst mulige resultat for dig.

Det er naturligt, at brynfarven falmer med tiden, og derfor anbefales det, at man kommer ingen cirka hvert halve år for at få opfyldning af sin brynfarve. I sjældne tilfælde kan man opleve, at huden selv udstøder farvepigmenterne, hvilket så vil kræve ekstra behandling, før et tilfredsstillende resultat er opnået.

Når du får lavet permanent makeup, skal du passe på området på samme måde, som hvis du havde fået lavet en ny tatovering. Generelt er der nogle ting, som er gode at huske på, og som vil styrke helingsprocessen:

 • Når du får tatoverede dine øjenbryn, dannes en lille sårskorpe. Det er vigtigt, at du giver området lov til at hele og ikke piller i såret.
 • Undgå at gå i sauna og svømmehal de første 14 dage efter behandlingen. Det kan få farven til at falme og blive mindre tydelig.
 • Undgå at området udsættes for direkte sollys de første 14 dage.
 • Anskaf en aftercare-creme, som du kan påføre i dagene efter behandlingen.

 

behandlinger
bryns permanent makeup

Priser på Permanent makeup bryn

3D Microblading

 • Bryn konsultation permanent make up Gratis
 • Permantent makeup bryn (vurdering) 250 kr.
 • 3D Microblading 2900 kr.
 • 3D Microblading gratis opfyldning Gratis

  Gratis opfyldning er en del af 1. behandling som du har fået hos mig.

 • 3D Microblading opfyldning inden 6 mdr 750 kr.

  Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn, som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået 0-6 mdr fra din sidste behandling.

 • 3D Microblading opfyldning inden 12 mdr 1200 kr.

  Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn, som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået  6-12 mdr fra din sidste behandling.

 • 3D Microblading opfyldning inden 18 mdr 1800 kr.

  Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn, som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået  mere end 12 mdr fra din sidste behandling. Over 18 mdr er det et nyt sæt

MicroShading

 • MicroShading permanent make up 3500 kr.

  Denne metode hedder Microshading hos mig men hos andre kan den hedde Hybrid eller Phifusion. Jeg prøver at opdatere siden ligeså snart nye navne dukker op.

 • MicroShading Gratis opfyldning Gratis

  Gratis opfyldning er en del af 1. behandling som du har fået hos mig.

 • MicroShading opfyldning inden 6 mdr 750 kr.

  Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået 0-6 mdr fra din sidste behandling.

 • MicroShading opfyldning efter 6 mdr 1200 kr.

  Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået 6-12 mdr fra din sidste behandling.

 • MicroShading opfyldning inden 18 mdr 1800 kr.

  Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn som er lavet hos mig fyldt op. Der er gået mere end 12 mdr fra din sidste behandling.

Ombre

Denne metode hedder Ombre, også kaldes soft shaded brow. Denne metoder laves kun med maskine og skønheden ved ombre er ingen kanter ved næsen. Der er heller ingen hårstrå i Ombre.
Denne metode er velegnet til jer der vil have markante bryn.

 • Ombre permantent makeup bryn 3500 kr.