Permanent makeup bryn

Bryn konsultation permanent make up

Hvis du har brug for en snak før du bestemmer dig kan du her booke din gratis konsultation. Jeg er kun interesseret i at behandle kunder der har gennemtænkt det hele.

Permanent make up bryn (vurdering om du skal have en opfyldning)

Du skal vælge denne behandling hvis du vil have min vurdering om du skal have en opfyldning.

3D Microblading (Tatoveret øjenbryn)

3D Microblading Permanent Make up Bryn

Et permanent øjenbryn lavet med 3D-metoden er et bryn med små effekter, der ligner ægte hår. Behandlingen foregår som en slags tatovering og udføres med et såkaldt microblade. Behandlingen kræver lokalbedøvelse og denne sørger jeg naturligvis for.

Få tatoveret øjenbryn med naturligt look

At lave 3D-øjenbryn er en avanceret teknik, men det endelige resultat er virkelig smukt og klæder især piger med knap så mange hår fra naturens side. Brynet kan også laves med skygger – Dvs. at jeg går ind og behandler et eksisterende øjenbryn, som er ægte, men som mangler fylde og som måske har enkelte huller. Resultatet ligner altså ikke en optegning, men et naturligt øjenbryn med rigtige hår. Jeg formår også at tilpasse behandlingen, så den passer til piger med skævheder i brynene fra naturens side, således at brynet bliver rettet op de steder, hvor der måtte være “skønhedsfejl”.

Ved en behandling hos mig vil du opleve, at der bruges meget tid på at tegne og diskutere stilen, formen og farven, før den egentlige behandling starter. Sammen finder vi den form og farve der passer til netop dit ansigt. Jeg kombinerer mine råd og viden med dine specifikke ønsker, for at sikre et resultat du bliver glad for og 3D øjenbryn jeg kan stå 100 % inde for. Du får min professionelle rådgivning igennem hele processen.

I prisen inkluderer selve behandlingen plus en touch up som du skal have en mdr efter din 1. behandling, plus vejledning og en salve som du skal bruge.

3D Microblading gratis opfyldning Permanent Make up Bryn

Gratis opfyldning er en del af 1. behandling som du har fået hos mig.

3D Microblading opfyldning inden 6 mdr Permanent Make up Bryn

Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn, som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået 0-6 mdr fra din sidste behandling.

3D Microblading opfyldning efter 6 mdr Permanent Make up Bryn

Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn, som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået  6-12 mdr fra din sidste behandling.

3D Microblading opfyldning inden 18 mdr Permanent Make up Bryn

Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn, som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået  mere end 12 mdr fra din sidste behandling.

3D microblading opfyldning efter 18 mdr. Permanent makeup bryn.

Hvis man først vælger at få opfyldt sine bryn efter 18 mdr. Så bliver man nød til at booke en tid til et helt nyt sæt bryn.

Priser

Bryn konsultation permanent make up Gratis
Permantent makeup bryn (vurdering) 250 kr.
3D Microblading gratis opfyldning Permanent Make up Bryn Gratis
3D Microblading opfyldning inden 6 mdr Permanent Make up Bryn 500 kr.
3D Microblading opfyldning efter 6 mdr Permanent Make up Bryn 1000 kr.
3D Microblading opfyldning inden 18 mdr Permanent Make up Bryn (Efter 18 mdr kræves et nyt sæt bryn) 1500 kr.
3D Microblading Permanent Make up Bryn 2900 kr.

 

MicroShading

MicroShading Gratis opfyldning permanent make up bryn

Gratis opfyldning er en del af 1. behandling som du har fået hos mig.

MicroShading permanent make up

Denne metode hedder Microshading hos mig men hos andre kan den hedde Hybrid eller Phifusion. Jeg prøver at opdatere siden ligeså snart nye navne dukker op.

MicroShading opfyldning inden 6 mdr Permanent Make up Bryn

Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn  som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået 0-6 mdr fra din sidste behandling.

MicroShading opfyldning efter 6 mdr Permanent Make up Bryn

Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn  som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået  6-12 mdr fra din sidste behandling.

MicroShading opfyldning efter 12 mdr Permanent Make up Bryn

Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn  som er lavet hos mig fyldt op.
Der er gået  mere end 12 mdr fra din sidste behandling.

Priser

 

MicroShading Gratis opfyldning permanent make up bryn Gratis
MicroShading opfyldning inden 6 mdr Permanent Make up Bryn 500 kr.
MicroShading opfyldning efter 6 mdr Permanent Make up Bryn 1000 kr.
MicroShading opfyldning inden 18 mdr Permanent Make up Bryn (Efter 18 mdr kræves et helt nyt sæt bryn) 1500 kr.
MicroShading permanent make up 3500 kr.

 

Ombre permanent make up bryn

Denne metode hedder Ombre, også kaldes soft shaded brow.
Denne metoder laves kun med maskine og skønheden ved ombre er ingen kanter ved næsen. Der er heller ingen hårstrå i Ombre.
Denne metode er velegnet til jer der vil have markante bryn.

Priser

 

Ombre permantent makeup bryn 3500 kr.

 

Permanent makeup Silkeborg

 

Kan man få lavet permanent makeup i Silkeborg

Ja det kan man, Flere steder i Silkeborg tilbyder permanent makeup, og permanent makeup kommer i mange størrelser og afskygninger,

Dog hvis du leder efter mange års erfaring, og tusindvis af glade kunder, så er Klinik Karisma i Silkeborg klart det sikre valg. Ejeren Karen Karasaki har mange års erfaring med forskellige teknikker i Permanent make-up, udover det underviser hun også i permanent make up i dag. Karen Karasaki erfaring og ærlige tilgang til permanent makeup, skaber en tryg atmosfære og giver altid et professionelt resultat. Klink Karisma har skabt den hyggeligste og roligste atmosfære, der får en til at føle sig hjemme og tryg med det samme, og Karens særlige øje for permanent makeup, til hver individuel er noget der ikke kan læres. Hendes grundighed og perfektionisme er bare to af de komponenter der gør hendes resultater så fejlfrie. Klinik Karisma rygte taler for sig selv. Permanent make up er en kunstform, som Karen Karasaki har studeret i mange år, hvilket gør at du trygt kan stole på hendes expertise  ærlighed og talent.

 

Hvor finder du permanent makeup i Silkeborg

I Silkeborg findes der flere kliniker hvor man kan få lavet permanent makeup, dog er det alt afgørende hvilket sted man vælger at få lavet sit permanente makeup, for et flot resultat. Hvis man vælger klinik Karisma er man sikker på professionel behandling og med Karen Karasakis årelange erfaring, indenfor permanent makeup er du i sikre hænder. Alt bliver gjort i samarbejde med dig, dine ønsker og Karens ærlige tilgang vil få dig til at slappe af og give dig en følelse af sikkerhed og tryghed. Hun giver sin helt uforbeholdende og professionelle mening, hvilket giver de smukkeste resultater, da Karen lader sin erfaring tale. Din tilfredshed, og tryghed er Klinik Karismas første prioritet, og Karens passion er at udrette smukke resultater og skabe glade kunder.

Da permanent make up er sådan et langvarigt og permanent valg så gør dit forarbejde hele forskellen, hvilket alt sammen kan være meget overvældende. Med Klinik Karismas gratis konsultation, og villighed til at lytte til netop dine behov kan du trygt have tillid til klinik Karisma.

 

Er det sikkert at få lavet permanent makeup?

Umiddelbart ja, Men det afhænger meget af følgende faktorer: din specialists viden, færdigheder og erfaring, din fuldstændige ærlighed omkring dit helbred både fysisk og psykisk, og at udstyret der benyttes er testet og  sikkert. Hvilket også uden tvivl er grunden til valget af klinik er vigtig, i Klinik Karisma, er ærlighed og gennemsigtighed en af vores kerneværdier,  vi sætter en dyd i at lytte til dig. Dine ønsker og behov er i forsædet, vi tror på at permanent makeup altid vil være et samarbejde mellem specialist og dig. Det siges at kvalitet og pris går hånd i hånd, og det er helt sikkert en sandhed når det kommer til permanent makeup, aldrig få lavet noget uden først at have set uddannelse diplom, og have haft en samtale med specialisten, så du er sikker på at få det flotteste, og mest holdbare resultat. Research er rigtig vigtigt i din søgen efter klinik, men har du været så uheldig at have fået et resultat du ikke er glad, så er du også kommet til det rigtige sted, da klinik Karisma kan korriger og rette ind, hvis du er endt ud med ulige bryn eller ødelagt form.
Klinik karisma ser på dig som en helhed, for at skabe det smukkeste resultat. Karen Karasaki ejer af klinik Karisma har som prioritet at blive ved med uddanne og ´nørde´sit fag, hvilket også giver dig sikkerhed i at hun altid sætter din sikkerhed i højsædet, med nye teknikker og færdigheder. Sikkerhed er første prioritet, men i de rigtige hænder kan du helt trygt få lavet dine drømme bryn, læber, areola mm. Permanent makeup er både sikkert og farefrit med de rigtige forudsætninger.

 

Hvilken permanent makeup er den bedste? 

Permanent makeup har mange afskygning, og som man siger kært barn har mange navne, så som, “Ombrebrows”, “Micro 3D” og “Hairstrokes” “Hybrid” “Microblading” “3Dlæber” “permanent eyeliner” “permanent areola”.  Når der snakkes om hvad der er bedst, kommer det uden tvivl an på udstyr, og specialist. Med en kombination af professionelt udstyr og en dygtig specialist kommer man rigtig langt. Det er på netop de punkter at Klinik Karisma udmærker sig.