Green Peel

Ny hud på 5 dage. uden brug af kniv, injektion eller kemiske syrebehandlinger. En fantastisk effektiv urte-dybde Green peeling, uden kemiske ingredienser der fornyer huden, mildner rynker og ar, strammer op og afhjælper urenheder. Behandlingen til dig, der ønsker ekstraordinære resultater! 

Green Peel® findes I 3 forskellige styrker .

De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.

 • Green Peel® Fresh UP
 • Green Peel® Energy
 • Green Peel® Classic
 

Green Peel mod ar, strækmærker og pigmentpletter
Urter mod rynker, pigmentpletter og ar

Prisbelønnet Urtepeeling 100% naturlig uden kemikalier 


Green Peel har vundet Award 3 år i streg, så det er ikke for sjovt at den er så populær blandt mine kunder.
Peelingen består af 10 forskellige urter der er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer med hver deres funktion. Urteblandingen kommer jeg på ansigtet og masseres ind i huden.

GREEN PEEL® er en 100 % naturlig urtebehandling. Stimulerer blodcirkulation, cellens stofskifte samt lymfen, hvilket gør den yderst effektiv til at stimulere

 • Nye hudceller, hvilket betyder formering af nye spændstige hudceller
 • Stimulerer blodcirkulation
 • Lymfe og væskedepoter  drænes,
 • Urterne er antibakterielle, hvilket betyder bekæmpelse og regulering af bakteriebalancen i huden

Kræver ingen behandling forud andet end en dybderens for endnu bedre resultat, hvis huden er tilstoppet.

Læs mere og se video af behandlingen nederst på side.

Green Peel er en behandlingsform som får stofskiftet i huden sat i gang, der på få dage mildner rynker og ar og fjerner urenheder i huden.

Afhængig af hvilken behandling du vil have svinger prisen fra 650 kr for vores Green Peel Fresh Up, til 1800 kr for en Green Peel Classic.

Green Peel
Greens
green peel tilbuds
green peel behandling
green peel bergen tilbuds
green peel oslo

Priser på Green Peel behandlinger

 • Green Peel® Energy 850 kr.

  Varighed: 60 minutter
  Forbedrer generalt cirkulationen I huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar. De frie radikaler udrenses og den både forebygger og udglatter hyperpigmentering. Blødgøre og forbedre grov/tyk hud med let forstørrede porer.

  Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage.

  De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

 • Green Peel® Classic 1800 kr.

  Varighed: 70 minutter
  Dette er den opprindelige Green Peel® og den dybeste af de tre udgaver. Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

  Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning. Til efterbehandlingen 5-7 dage efter nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, mere jævn og ensartet.

  Normalt fornyer hudens celler sig på ca. 28 dage i ansigtet, her speedes op for processen så cellefornyelsen sker på kun ca. 5 dage! Peelingen masseres ind i huden af Deres specialuddannede kosmetolog. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Nogle dage (ca. 3 dage – vejledende) senere begynder huden at skalle og 5 dage senere gives efterbehandling. Denne er includeret I prisen.

  Alt efter din hud tilstand, livstil, indsats mm anbefales flere gentagne behandlinger, dette for at opnå bedste resultat. Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Hudanalyse udføres ved 1 behandling.

green peeling