MicroShading

Permanent makeup bryn – Microshading

Denne metode hedder Microshading hos mig men hos andre kan den hedde Hybrid eller Phifusion. Jeg prøver at opdatere siden ligeså snart nye navne dukker op. 

Hvad er microshading Permanent makeup bryn

Microshading er den perfekte brynbehandling, der kombinerer det bedste fra to verdener: præcise hårstrå og blød skyggelægning. Ved hjælp af en speciel maskine skaber vi små, naturlige hårstrå og tilføjer samtidig en let skygge for at gøre brynene fyldige og veldefinerede. Resultatet er smukke, naturlige bryn, der passer perfekt til dit ansigt og din stil. Microshading er en enkel, skånsom og langtidsholdbar løsning for smukke bryn.

Hvor vigtig er optegningen inden behandlingen 

Optegning af brynene inden tatovering er afgørende for at opnå det perfekte resultat. Denne præcisionsteknik tillader Karen at skitsere den ønskede form, størrelse og buede kurve, så det passer nøjagtigt til din ansigtsstruktur og personlige præferencer. Optegningen fungerer som en vejledning for tatoveringsprocessen og sikrer, at du får det ønskede udseende. Det er en vigtig del af konsultationen, hvor jeg  kan finjustere og tilpasse brynene for at opnå det mest smigrende og naturlige resultat. Optegning er nøglen til at skabe symmetri, balance og tilfredshed med det endelige brynudtryk.

Priser på MicroShading​

 • MicroShading permanent make up 3500 kr.
 • MicroShading Gratis opfyldning Gratis
 • MicroShading opfyldning inden 6 mdr 500 kr.

  Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn  som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået 0-6 mdr fra din sidste behandling.

 • MicroShading opfyldning inden 12 mdr 1000 kr.

  Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn  som er lavet hos mig fyldt op. Der skal være gået  6-12 mdr fra din sidste behandling.

 • MicroShading opfyldning inden 18 mdr 1500 kr.

  Denne behandling skal du vælge hvis du skal have dine bryn  som er lavet hos mig fyldt op. Der er gået  mellem 12-18 mdr fra din sidste behandling.

 • MicroShading opfyldning efter 18 mdr. 3500 kr.

  Efter 18 mdr. kræver det et helt nyt sæt

Microshading permanent make up bryn
Microshading permanent make up bryn
Microshading permanent make up bryn
Microshading permanent make up bryn