Kursus

Extreme Microblading Kursus

Microblading udføres manuelt med en tool der laver hairstrokes (hårstrå). Denne metode er forholdsvis ny i bl.a. Europa hvorimod den har været anvendt til permanent makeup i Asien i over 25 år. Denne metode har fået stor succes pga. de fantastisk naturlige lignende resultater. Med microblading metoden lærer man at lave de tyndeste, fineste hairstrokes og dermed skabe flotte 3D bryn.  Microblading kursus er til dig der
 • Ønsker at lære microblading metoden på et fagligt højt niveau hvor et perfekt resultat er målet.
 • Allerede er microblader, men ønsker at udvikle dig yderligere indenfor denne metode og lave perfekte 3D bryn
 • Er klar til at dedikere dig selv og dit arbejde til at lære denne metode perfekt og være med til at hæve standarden i Danmark
Jeg lærer mine elever at mestre dette håndværk og være en del af de anerkendte microblader, der leverer et perfekt resultat på højt plan, hvor klienten er i fokus og får den bedste service, behandling og helheds oplevelse ved at vælge en  uddannet behandler. Jeg går derfor heller ikke på kompromis med kvaliteten af mine produkter og teknikker.
3-Dages-Workshop  For at mestre Microblading, kræver det masser af øvelse, ikke bare på et par dage, men det kræver flere måneder med øvelse for at blive fortrolig med teknikkerne og metoden. Den 3-dages-workshop indebærer 
 • Introduktion til hele forløbet
 • Gennemgang af generel forståelse for branchen
 • Gennemgang af grundlæggende teori
 • Introduktion af den praktiske del
 • Se hele behandlingen på en model
 • Arbejde selv på en model
Teori del Ved den teoretiske del kommer jeg bl.a. omkring hvornår man ikke må udføre behandlingen på en klient, hvilket er ligeså vigtigt som at lære hvordan man optegner brynene. På workshoppen vil jeg i den teoretiske del bl.a. fokusere på hudens opbygning, kontraindikationer, pigmenter, form, symmetri, aftercare, pleje og ikke mindst hygiejne, som nok er det vigtigste. Dette gør jeg via en række forebyggende foranstaltninger, der skal tages for at undgå eventuelle problematikker under behandlingen. Praktisk del Den praktiske del består af to ting. Den første dag vil mine kursister øve på øveskind (latexmåtter) og dag 2 øve på modeller. Her skal man så selv medbringe en model, ellers kan jeg hjælpe med at finde. Dog skal det lige nævnes, at øvelser på modeller er med støtte fra Masteren således at kursisten udfylder de hairstrokes, som Masteren har tegnet op. Derved vil risikoen for at kursisten laver fejl på modellen være minimalt, idet de arbejder i de eksisterende strokes som Masteren har lagt. Formålet med denne praksis er, at kursisterne oplever hvordan det er at arbejde på rigtig hud med denne metode og blive fortrolig med det. Og derudover få fornemmelsen for det ”rigtige tryk” I denne del ser kursisterne en fuld demo af behandlingen, fra start til slut, som udføres af Masteren Karen Esmat. 3-Dages-Basiskursus inkludere
 • 1 års support
 • Startkit, som indebærer alt hvad du behøver for at komme i gang.
 • Forplejning
 • Arbejde på model under opsyn.
Basiskurset anbefales til dem der er ny i branchen eller skal have det hele opfrisket.

Næste kursus?

Ring for at aftale nærmere.

33 12 13 14

Har du brug for et lån? ansøg her.

FAQ

Spørgsmål jeg oftest får om uddannelsen Måske sidder du netop med nogle af dem også. Du er dog altid velkommen til at kontakte mig på udd@karenesmat.dk eller Tlf: 33121314 hvis du har flere spørgsmål, eller bare gerne vil have en snak om uddannelsen, indholdet, jobmulighederne osv.

Hvorfor skal du vælge Karen Esmat

Jeg har arbejdet som professionel mikropigmentist siden 2008, mit arbejde blev opdaget af verdens anden støreste academy i verden og startede et samarbejde hvor jeg præsentere dem i Danmark Jeg synes det er vanvittigt spændende at undervise og formidle den viden og de erfaringer jeg har, og jeg synes det er fantastisk når elever udvikler sig og udfolder deres evner. Og så har jeg en meget bred erfaring indenfor branchen. I mine kurser deler jeg ud af mine private erfaringer som har kostet mig mange penge og hårdt arbejde.  
I fremtiden kommer I til at stå i uoverskuelige situationer eller vanskelige situationer som i ikke har oplevet før, og lige der er det dejligt og have en support system som virker. svære situationer er hvad det er, men Den måde, man håndterer det på, er det, der gør forskellen. Jeg har oplevet mange  kurser i forskellig lande og hvad der fangede min opmærksomhed var ikke hvad vi fik at spise eller hvor mange dage kurset var, men hvordan står jeg efter kurset er slut. Lige været afsted og fået en hel masse ind og oplever selv mange gange når man kommer hjem så har man altså glemt en del. Derfor backup / support efter endt kursus er allervigtigst. Det er så træls at man sidder alene med ingen hjælp. jeg kan love dig det ikke sker her. sammen med mig har du et back up, kniber det med farvevalg vil jeg kunne hjælpe dig osv.

Kan man passe sit arbejde mens man tager uddannelsen ?

Jeg har nøje sammensat forløbet på uddannelsen, så du får den komplette professionelle uddannelse til makeup artist, på en fleksibel måde, i en kombination af fysiske undervisningsdage og e-learning via facebook. Du kan tage kurset, mens du passer dit fuldtidsjob, din business (hvis du er selvstændig) og din familie og dit øvrige liv. Du behøver altså ikke at tage 2 fulde måneder ud af din kalender hvor du ingen indkomst har, men blot 3 dage  derudover planlægge din træning hjemme, når det passer dig. Du vælger selv tidspunkt, dag og hvor længe du har brug for/tid til at træne.  
Jeg har sammensat forløbet sådan, at eleverne på de fysiske undervisningsdage får den nødvendige viden og praktiske erfaring, til at kunne arbejde selvstændigt hjemme. Men vi kender det alle, at efter tre dage med  indlæringen af nye informationer kan føre til, at vi glemmer.  Dem viser jeg bare via facebook hvis behovet er der.  Dvs der er  gentagelser af det, der er blevet gennemgået på kurset. og det er her du får gavn af gratis support (guld værd). Kurset er opbygget efter verdens anden største academy og alle de kurser har bevist, at man kan lære håndværket og blive meget dygtig på denne måde.

Kan man overhovedet leve af at være mikropigmentist?

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det er nemt at leve af at være mikropigmentist lige efter kurset.  Fordi man lærer naturligvis ikke at pigmentere perfekt på 3 dage, det tager både tid og masser af træning at mestre teknikkerne, man skal derfor investere mest mulig tid i at træne sine færdigheder efterfølgende, på daglig basis, på øveskind. I facebook gruppen vil der være opgaver der løbende skal løses og nogle af disse skal godkendes inden at man må starte behandlinger op på rigtige kunder. Opgaverne omhandler primært optegning af bryn og selve pigmenterings-teknikkerne. Som udgangspunkt skal man regne med at bruge ca. 3-6 måneder på at finpudse sine teknikker. Men når det så er sagt, der er mange muligheder for at bruge uddannelsen afhængig af ens baggrund, evner og vedholdenhed, så der er mange forskellige måder at komme til at tjene penge på, med uddannelsen i bagagen. Du kan både tilbyde det i klinikken eller være gæstebehandler, og jeg ved mange klinikker står i kø for at få de dygtige mikropigmentister ind som behandler.

Hvad så hvis man allerede har kendskab til microblading, hvad får man ud af det så?

I  mine øjne er efteruddannelse og videreuddannelse aldrig spild af penge, så længe man kommer ud på den anden side og er blevet klogere og dygtigere, og det er jeg ret sikker på, at du vil blive, selvom du allerede har kendskab til microblading. Jeg har gennem årene været på over 15 uddannelser indenfor  microblading, har det været spild? absolut ikke fordi hver eneste gang fik jeg noget nyt, nyt viden og nyt teknik og idag kan jeg sammensatte det til MIN egen teknik.   Inden du bliver optaget på uddannelsen kan vi tage en snak omkring dine drømme, ønsker og forventninger og derudover også dine forudsætninger for at tage uddannelsen. Og måske skal du have én til én undervisning for at finpudse din teknik. 

Skal man så kende en masse til Permanent make up for at tage uddannelsen?

Nej, allervigtigste er, at du har lysten til at arbejde med permanent make up og er villig til at træne og arbejde intenst med det du lærer. Vi starter fra bunden og bygger på trin for trin, hele tiden med et professionelt udgangspunkt og med fokus på at lære teknikkerne.

Skal man selv have noget med på uddannelsen, eller?

Du skal bare komme glad 🙂  Alt andet bliver udleveret på selve dagen.

Hvad kan jeg  bruge uddannelsen til?

Der er flere muligheder, og det afhænger selvfølgelig af flere ting. Men her er nogle af de mange ting du har mulighed for at forfølge, når du har taget uddannelsen.
 • Elevplads og jobsøgning. For dig, der søger elevplads som frisør,  eller som kosmetolog,  er det et plus at stå med et bevis i hånden på, at du er mikropigmentist, og dermed allerede har færdighederne til at tjene penge inden du overhovedet er ansat.
 • Du har mulighed for at bygge mere på
 • Du kan tilbyde dine kunder mere
 • Du kan hjælpe kræftramte / alopecia
 • Du kan hjælpe kvinder med dårlig selvværd
 • Som en opdatering af dine kompetencer som frisør, kosmetolog eller stylist, der giver dig nye muligheder med de kunder du allerede har, og samtidig også nye muligheder i branchen generelt.

Får jeg et CERTIFIKAT ?

Efter endt kursus modtager du et bevis for deltagelse i kurset, dette er dog ikke det endelige Certifikat. For at modtage det endelige Certifikat og dermed titlen som Artist i den pågældende disciplin skal der trænes tilstrækkeligt til at mestre teknikkerne og jeg skal se færdige tilfredsstillende resultater i supportgruppen.