Ejal40 Skinbooster

Ejal40 Skinbooster behandling –  Ejal40 skal du vælge når du ser træt ud

Med skinbooster Ejal40 så investerer du i din huds fremtidige struktur og elasticitet.

Længere nede kan du se skinbooster før og efter billeder

Ejal40 Skinbooster er nøglen til at løfte din skønhed til nye højder. Med Ejal40 skinbooster kan du bevare din naturlige mimik samtidig med, at Ejal40 tilfører en naturlig løft og fylde. Oplev skønhedens fornyelse og genopdag din ungdommelige glød med vores skræddersyede tilgang. Vælg Ejal40 skinbooster for en skønhedsoplevelse, der respekterer og forstærker din unikke naturlige skønhed.

Er Ejal 40 filler?

Skinbooster Ejal40 er den seneste og anerkendte skinbooster, der har fået en positiv modtagelse på det kosmetiske marked blandt mange behandlere.

Ejal40 er sammensat af hyaluronsyre, et naturligt forekommende sukkermolekyle i kroppen. Denne hyaluronsyre bidrager til at binde fugt til vævet og resulterer i en mere jævn og ensartet hud.

Længere nede på siden kan du se før og efter billeder hvor du kan se huden ser yngre og frisker ud.

Behandlingen er til dem der har fine linjer eller kreppet hud og vil have en airbrushed finish med masser af fugt og fyldig hudoverflade med mere glød og fugt.

Kvinder/mænd under 25-35 år anbefales 1-2 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum

Kvinder/mænd 35+ anbefales 3 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum

Kvinder/mænd 50+ anbefales 3-4 behandlinger med 4-6 uger mellemrum

Ejal 40 gentages efter behov og ønske. Vi anbefaler at du får en såkaldt booster-behandling hver 4-6. måned for at vedligeholde resultatet.

Der er ingen nedetid efter behandlingen. Mild hævelse og blå mærker er de eneste gener efter EJAL 40-behandlingen og er begge naturlige følger af injektionerne. Det anbefales at undgå hyppig berøring af de behandlede områder. Efter behandlingen kan du også opleve små buler i de injicerede punkter, som vil udjævnes i løbet af de første 12-24 timer. 6 timer efter behandlingen kan du tage makeup på.

Du må ikke røre ved de behandlede områder i de første 6 timer for at undgå infektion. Du må ikke anvende makeup og creme i de første 6 timer. Du må ikke dyrke hård fysisk motion i de første 24 timer efter behandlingen. Du må ikke udsætte dig for høje temperaturer (sauna, dampbad, direkte sollys, solarium m.m.) i de første 24 timer, da det øger risikoen for hævelse, og blå mærker bliver værre.

Inden din behandling med Ejal40 skal vi se dig til en konsultation. Med mindre du tidligere har modtaget behandling med filler/skinbooster på klinikken. Det er et lovkrav, jf. Sundhedsstyrelsens regler. I forbindelse med din konsultation får du, udover den mundtlige information, udleveret skriftlig information om behandling med filler/skinbooster. Derefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, før du kan få foretaget din behandling. Du kan dog sagtens booke tid til behandling med Ejal 40 med det samme. Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke få behandling med filler/skinbooster.

Priser på Ejal 40

  • 2 ml Ejal 40 1500 kr.
  • 3 x 2ml Ejal 40 3500 kr.

    Anbefaler 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum

Læber er jo også med til at give os en yngre og frisker look. Du kan læse mere om Russian lips her

Skaermbillede
Best Skaermbillede
Skinbooster
ejal40 Skinbooster