Renew

Slip af med rynker og tunge øjenlåg

Vores hud ændrer sig med tiden. Typisk mere tør, rynket og tynd. Huden i ansigtet begynder at ‘hænge’  og huden bliver mindre fast og spændstig.

Dette skyldes, at vi allerede fra 25 års alderen gradvist danner mindre og mindre kollagen og elastin. Det er især i området omkring øjnene, at aldersforandringerne er meget synlige. Mange oplever således, at øjenlågene hænger mere og føles tunge, og huden danner flere rynker og folder.

Har du heller ikke lyst til at bruge 40.000 kr på et ansigtsløft ?

Så er RENEW behandlingen et godt alternativ. Behandlingen Renew reducerer rynker samt kreppet eller pergamentagtig hud.

Behandlingen mindsker overskydende hud og løfter huden. Denne behandling  laver små kontrollerede “skader” i huden, som gør, at huden regenererer sig og derved får huden til at trække sig sammen. Vores hud har nemlig en enestående evne til at reparere sig selv, hvorved hudens spændstighed og elasticitet øges efter behandlingen 

Efterbehandling 

1-2 dage efter  behandlingen skal du undgå at røre for meget ved det behandlede område. Det kan dog være en god idé at nedkøle huden specialt hvis det er underlæbe eller øjenlåg der er behandlet  da det kan reducere hævelse. 

24 timer efter behandlingen kan huden vaskes forsigtigt med køligt vand, og Renew-cremen påføres 2-3 gange dagligt. Dette gøres hver dag i 7-10 dage efter behandlingen. Cremen medvirker til at forhindre infektioner og misfarvninger, og sikrer ligeledes den bedste opheling.

Efter en uge vil de små sår normalt være helet og rødmen vil være helt aftaget efter 2-3 måneder. 

Det kan i meget sjældne tilfælde opstå længerevarende misfarvning i området. Dette vil dog normaltvist aftage løbende.

Infektion er ligeledes en meget sjælden bivirkning. Skulle dette ske, skal man straks kontakte klinikken.

Det er vigtigt for resultatet, at du ca. i 4 uger efter behandlingen beskytter dig med en solcreme med SPF50, og at du undgår direkte soleksponering.

Renew
renewable energy

Priser på Renew

  • Renew Under øjnene 1500 kr.
  • Renew Mundvigen 1500 kr.
  • Renew Smilerynker 1500 kr.
  • Renew Kinder 1500 kr.
  • Renew Over og under læbe 1500 kr.
  • Renew Brynløft 1500 kr.