3D-læber permanent makeup læber

Sensualitet og ungdom – det er blot 2 af de positive ord, der forbindes med at have smukke læber med perfekt fylde og omrids. Permanent læbe make-up hitter internationalt i branchen i øjeblikket, og med god grund. Fyldige læber med en diskret smuk farve får os til at se yngre og friskere ud, og det vil de fleste trods alt gerne. Faktisk kan dine læber se mindre ud end de i virkeligheden er, hvis du med tiden har mistet pigment i dem og omridset dermed er blevet udvisket. I så fald kan man nemlig ikke se overgangen fra hud til læbe, og det får dine læber til at se næsten usynlige ud.

Med permanent læbe make-up lavet hos Klinik Karisma kan du

 • Få markeret dine læbers naturlige linje
 • Få dine læber til at syne større
 • Få korrigeret en asymmetrisk overlæbe så den bliver mere harmonisk og kommer i balance
 • Få skraveret dine læber, så farven på læberne bliver mere intens

Mulighederne er mange!

Med permanent læbe make-up lavet hos mig kan du opnå at få en naturlig læbekontur igen, eller blot give dine læber en ekstra markereret og ungdommelig farve. Der er ikke tale om den uheldige type lipliner du måske kender fra før i tiden, og som særligt var populær i 80’erne. Hos Klinik Karisma får du tonet din permanente make-up ind i hele eller dele af læben, så resultatet ser helt naturligt ud uden synlige overgange.

Du kan vælge mellem

 • Lipliner-farve med toning for et diskret og naturligt resultat ved manglende kontur (omrids).
 • Full lip behandling for at opnå en naturlig form og give blege læber mere farve med en fuld læbepigmentering i 2 eller 3 farver. Denne behandling kaldes også 3D lips, og gør at du ikke længere nødvendigvis behøver læbestift. Dine læber vil syne fyldigere og mere smukt formet.

Inden behandlingen går i gang vil jeg til hver en tid rådgive dig i valg af behandling og farve. Min mangeårige erfaring og opnåede ekspertise gør mig i stand til at guide dig frem til den bedste løsning for lige præcis dine læber.

Dette skal du forberede inden din læbebehandling
Når du har booket tid til permanent læbe make-up, er der nogle vigtige forholdsregler du skal tage, for at sikre at du responderer bedst muligt på behandlingen.

I 3 dage op til behandlingen skal du undgå indtagelse af:

 • Blodfortyndende medicin
 • E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choice etc.)
 • Stærke krydderier
 • Stærk antibiotika

I 24 timer inden behandlingen skal undgå at indtage

 • Alkohol
 • Smertestillende (med undtagelse af Panodil)

Øvrige forholdsregler

Hvis du har tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før din læbebehandling og have en forbyggende kur. Ved hyppige udbrud af herpes, frarådes det helt at få permanent make-up på læberne.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere informationer er du altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen under ’Kontakt’, eller på tlf. 33 12 13 14.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Karen.

 

3D-læber opfyldning inden 6 mdr. permanent makeup læber

Denne behandling skal du vælge hvis du skal have opfyldt læber som er lavet hos mig. og der er gået  0-6 mdr fra din sidste behandling.

3D-læber opfyldning efter 6 mdr. permanent makeup læber

Denne behandling skal du vælge hvis du skal have opfyldt læber som er lavet hos mig. og der er gået fra 0-6 mdr fra din sidste behandling.

3D-læber opfyldning efter 12 mdr. permanent makeup læber

Denne behandling skal du vælge hvis du skal have opfyldt læber som er lavet hos mig. og der er gået  12-18 mdr fra din sidste behandling.

Priser

3D-læber Gratis opfyldning permanent makeup læber Gratis
3D-læber permanent makeup læber 4000 kr.
3D-læber opfyldning inden 6 mdr. permanent makeup læber 800 kr.
3D-læber opfyldning efter 6 mdr. permanent makeup læber 1000 kr.
3D-læber opfyldning efter 12 mdr. permanent makeup læber 1800 kr.

Læbelinje gratis opfyldning permanent makeup læber Gratis
Læbelinje permanent makeup læber 3000 kr.

 

Hvor længe holder permanent makeup læber?

Læber som er blevet behandlet holder typisk mellem 1.5 og 2.5 år. Med en årlig fornyelse forlænges dette.

Hvad koster permanent makeup på læber?

En behandling koster 4.000 kr, og efterfølende opfyldninger koster henholdsvis 800, 1000 og 1.800 kr afhængigt af om man kommer mellem 0-6 måneder efter behandling, 6-12 måneder efter behandling eller 12+ måneder efter behandling.