Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv behandlingform mod aldringstegn bestående af forskellige mesoterapi-cocktails, der indeholder både antioxidanter, vitaminer, mineraler og hyaluronsyre, der indsprøjtes i det øverste lag af huden, ca. 1 mm alt efter hvor behandlingen skal foretages. Denne behandlingsform betragtes også som et effektivt skønheds- og sundhedsboost til dig der ønsker en effektiv optimal Anti-age behandling.

Mesoterapi bliver  foretaget af professionelle behandlere  der er uddannet indenfor mesoterapi. Karen Esmat kan hermed glædeligt tilbyde denne effektive behandling, til dig der ønsker lidt ekstra forkælelse med fokus på anti-aging og en lækker følelse af at holde dit yngre udseende i længere tid. 

Hos Klinik Karisma fås 3 forskellige cocktails:

  • Bioact
  • Bioage
  • Hydralift

Konsultation Mesoterapi

Konsultationen indeholder:

  • Gennemgang af dine ønsker til områder der skal behandles
  • Info omkring processen i behandlingen
  • Vores professionelle anbefaling
  • Eventuelle spørgsmål besvares 

Bioact er et vigtigt produkt indenfor mesoterapi. Produktet indeholder hyaluronsyre, som er en naturlig stof, som vores krop i forvejen producerer og derfor optages det nemt og hurtigt i huden. Bioact er effektivt mod dehydrering, rynker og solskader. Produktet har rynkereducerende egenskaber og giver store mængder af fugt til huden så din hud vil stråle af sundhed.
Bioact er derfor et effektivt valg til at genoplive slidt og dehydreret hud.

Bioage er vegetabilsk fremstillet af ekstrakt fra græsplanten og indeholder natrium DNA, som stimulerer hudcellers egen genopbygningsproces og er dermed effektiv mod bl.a. strækmærker og rynker.  Desuden er natrium DNA også meget fugtgivende og optages meget nemt og hurtigt gennem hudens overflade. Produktet passerer gennem membranerne omkring hudcellerne og skaber en effektiv indtrængning i hudens væv og stimulere cellernes yderste lag og derved øger cellevæksten. Behandlingen med Bioage genopbygger bindevævet og stimulerer arvæv som er med til at reducere strækmærker, rynker og beskytter hudcellernes cellelag og efterlader huden spændstig og stærkere med en ungdommelig glød.

Mesococktail til reduktion af fedtdepoter i ansigtet.
Virker effektivt på dobbelthager, øjenlåg, poser under øjnene og på kinder.

Hydralift behandling forebygger og reducerer slaphed i huden og samtidig tilfører masser af fugt og giver huden spændstighed. Hydralift indeholder hyaluronsyre, som faktisk findes i vores legemsvæsker og transportere essentielle næringsstoffer fra blodbanerne til levende hudceller. Vi har store mængder af hyaluronsyre i kroppen fra når vi fødes, men mængden falder gradvist med aldren. Syren har en meget vigtig betydning for heling og gendannelse af arvæv, hvilket vores krop med aldren bliver dårligere til at gøre selv. Derfor er behandling med hydralift effektiv mod sårheling, fjerne mørke rande under øjnene og til nedsunket rynket hud.

Priser på MesoTerapi

  • MesoTerapi konsultation Gratis
  • MesoTerapi – 1 behandling 1500 kr.
  • MesoTerapi – 3 behandlinger 3500 kr.