EpilaDerm – Permanent hårfjerning efter intim voksbehandling.

EpilaDerm er et tilbud til dig, der er træt af den evige kamp mod uønsket hårvækst. Nu er der endelig en metode, som giver både kvinder og mænd mulighed for at reducere uønsket hårvækst permanent på en biologisk og naturlig måde uanset hårfarve.

EpilaDerm fungerer til alle hår- og hudtyper. En behandling med EpilaDerm er optimal hele året og du kan stadig slænge dig på stranden uden at være bekymret for sol. EpilaDerm behandlinger er på grund af den biologiske udvikling uden risici for dig og din hud.

 

Sådan fungerer EpilaDerm

EpilaDerm er en biologisk og naturlig måde til permanent hårreduktion. Systemet består af 2 geleer, der påføres huden direkte efter voksbehandling. Det naturlige enzym Trypsin virker specifikt på proteinerne i hårsækkens celler. Når EpilaDerm trænger ned til cellerne i bunden af hårsækken deles proteinerne, hvilket medfører at hårproduktionen stoppes.

EpilaDerm er udviklet af et hold skandinaviske læger og biokemikere. Det blev introduceret i Danmark i efteråret 2004 efter flere års forskning og tests. Det er dansk produceret, og har stor succes rundt omkring i Europa, Asien og USA.

Priser

 

Overlæbe EpilaDerm 120 kr.
Hage EpilaDerm 150 kr.
Overlæbe + hage EpilaDerm 200 kr.
Armhuler EpilaDerm 200 kr.
Tanga EpilaDerm 250 kr.
Bikinilinje EpilaDerm 250 kr.
Balder EpilaDerm 400 kr.
Arme EpilaDerm 450 kr.
Underben EpilaDerm 500 kr.
Brasiliansk EpilaDerm 500 kr.
Hele ryggen EpilaDerm 500 kr.
Hollywood EpilaDerm 550 kr.
Hele ben EpilaDerm 700 kr.
Hele ben + bikinikant 750 kr.