Fat freeze

Hvordan virker det?

Fat Freeze bruger køle-energi til at nedbryde fedtcellerne.
En Applikator suges fast på behandlingsområdet, applikatoren fungerer som en sugekop og suger fedtet ind mellem 2 køleplader.

*Disclaimer: Resultat kan variere fra person til person”

Fat Freeze bruger køle-energi til at nedbryde fedtcellerne.
En Applikator suges fast på behandlingsområdet, applikatoren fungerer som en sugekop og suger fedtet ind mellem 2 køleplader.

Efter behandlingen vil man ikke umiddelbart kunne se nogen forskel, men du begynder at se forskel efter et par uger. Dit fedt bliver rent faktisk opretholdt i cellerne som mere eller mindre små colli. Disse fedtceller kan svulme med vægtøgning og skrumpe med vægttab.
Skønheden i Fat Freeze behandlingen er, at fedtcellerne fjernes, de kan ikke regenere eller gendannes. Du har således færre fedtceller efter din behandling, end før behandlingen. Under Fat Freeze behandlingen bliver  fedtcellerne ødelagt og de frigiver det fedt, som vores imunforsvar transporterer væk fra det.

De mest ideelle kandidater er personer, der ligger 10-15 kg fra deres idealvægt. Grunden til dette, er at Fat Freeze ikke er en fedtsugnings-behandling og derfor ikke vil forårsage vægttab.
De områder der kan behandles er “fedtbuler”, buler du kan have i din hånd og klemme, eksempler vil være “dansehåndtag” på siderne af kroppen, eller “ridebukser” på ydersiden af dine lår eller fedtdepoterne på inderlårene.

Ja. Typisk ser man allerede fjernelse af en del af fedtvævet efter én enkelt behandling*, Det færdige resultat ses efter 2-3 måneder, hvorefter behandlingen kan gentages, efter behov.

Nej, der er ingen rekreationstid.

Efter behandlingen er huden kold og følelsesløs, men der er ingen smerter eller bivirkninger, du har ingen gener og kan fortsætte din dag, som om intet var hændt.

Priser på Fat Freeze

  • Fat Freeze konsultation 495 kr.
  • Fat Freeze Mave 1500 kr.
  • Fat Freeze Hage 1500 kr.
  • Fat Freeze Love handles 3000 kr.
  • Fat Freeze Inderlår 3000 kr.