Delbetaling

Fleksibel delbetaling for alle behandlinger hos Klinik karisma

Uanset prisen på behandlingen kan du nu afbetale fra 499 kr. pr. måned uden renter og gebyrer.

Er du klar til at tage næste step, men synes måske det virker uoverskueligt at betale større beløb ad gangen eller gerne lige vil have det ekstra på kontoen i tilfælde af spontane regninger? 

Bare rolig, vi har løsningen til dig!

Du kan nu få dine behandlinger hos karenesmat.dk på afbetaling – helt rentefrit og uden gebyrer, for dem tager vi os nemlig af. Du låner pengene af vores samarbejdspartner Resurs Bank, og så betaler du selvfølgelig kun for det antal behandlinger, som du ender med at få. Det betyder, at du blot skal betale 499 kr. om måneden – uanset hvilken behandling du vælger.

Kun 499 kr. om måneden
Helt uden renter og gebyrer
Gælder for alle behandlinger

Hvor prisen er over 499 kr. pr. behandling

Slip alle bekymringer

Og start med at tænke på dig selv for engangs skyld!

Vi mener, at skønheds behandlinger skal være for alle

Men vi ved også godt, at det for mange kan være mange penge at skulle betale hver 4.-6. uge. Derfor har vi skabt denne løsning, så alle kan få følelsen af at være tilfreds til en fast månedlig pris. Hos karenesmat.dk kommer vores kunder altid i første række, hvorfor vi ønsker at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig, så du kan blive glad og gå ud i verden med øget selvtillid og stråle som den bedste version af dig selv!

Uanset pris på ydelsen kan man blot afbetale fra 499.- pr. måned uden renter og gebyr.

Behandlinger

Sådan fungere det

Du ansøger om at låne penge gennem vores samarbejdspartner Resurs Bank her på siden. Når du er godkendt, kan du starte dit forløb på afbetaling. I klinikken vil du efter din behandling skulle logge ind med nemID hos Resurs Bank og godkende beløbet på den behandling, som du har modtaget. Vores behandlere vil guide dig gennem processen. På din profil i Resurs Bank vil du kunne se, hvor meget du har brugt.

Step 1

Ansøg ved at trykke på linket nedenunder

Step 2

Udfyld ansøgningen

Step 3

Du modtager din låne kode på e-mail

Step 4

Brug lånekoden til betaling i butikken