Carbon laser behandling

Carbon laser peeling er en af de nyere behandlingsformer på markedet, som virkelig har vist sig at kunne give fantastiske resultater. Det er en revolutionerende ansigtsbehandling, der uden tvivl er kommet for at blive. På ganske kort tid vil behandlingen rense din hud i dybden og få den til at stråle og se yngre ud. Så hvis du ønsker, at din hud øjeblikkeligt skal blive mere glat og frisk at se på, så er denne behandlingsform perfekt til dig!

Skånsom og effektiv ansigtsbehandling

Det er vigtigt at passe godt på sin hud, så den forbliver pæn og glat i mange år frem. For at sikre sig, at ens hud er ung og smuk at se på, er det vigtigt at pleje den med gode produkter og effektive ansigtsbehandlinger. Vælger du at få en carbon laser peeling, kan du være sikker på at få et fantastisk resultat, der vil give din hud et yngre udtryk og en fantastisk glød med det samme!

Carbon laserbehandling er en meget effektiv peeling behandling, der på en skånsom måde renser huden i dybden, så både pore og akne formindskes markant. Hvis du har en olieret hud, hvor porerne nemt kan tilstoppe, så der opstår hudorme og urenheder, så kan denne ansigtsbehandling virkelig gøre underværker for dig. 

Boost din selvtillid og udstråling

Ansigtsbehandling med carbon peeling er for alle, der ønsker at blive frisket lidt op og gøre noget godt for sig selv. Særligt kan den være god at få, hvis du står over for en stor fest eller anden begivenhed, hvor du ønsker at tage dig ekstra godt ud. Det eneste, det kræver, er, at du sætter 40 minutter af til behandlingen et par dage før den store begivenhed. Jeg lover, at du vil gå herfra med lidt ekstra point på selvtillids-kontoen! 

Hvad er carbon laser peeling?

En carbon laser peeling er en ansigtsbehandling, hvor huden renses helt i bund. Ved hjælp af en carbon-creme, der smøres på huden og en efterfølgende laserbehandling, får du en behandling, der gør din hud både blød, smuk og yngre at se på. Det er en virkelig effektiv behandlingsform, som enhver bør forære sig selv. 

Hvordan foregår carbon laserbehandling?

En carbon laser behandling består først og fremmest af en grundig rensning af huden. Efter rensningen påføres et tyndt lag carbon-creme, som fordeles over hele ansigtet. Cremen består af 100% naturlige ingredienser som bl.a. mudder fra vulkansten. Herefter vil du få laserbehandlet hele ansigtet. Strålerne fra laseren aktiverer cremens fantastiske egenskaber, så huden eksfolieres og renses i dybden. Til slut vil jeg lægge en lækker og plejende ansigtsmaske med naturlige mineraler, som tilfører huden en masse fugt og vitaminer. 

Du bedes desuden fjerne make-up eller fugtighedscreme, inden du kommer til behandlingen. 

Hvad er carbon laser peeling godt for?

Der er mange fordele ved at få en carbon laser peeling. Behandlingen kan bl.a.:

 • Reducere rynker
 • Reducere store porer
 • Reducere acne
 • Reducere ar
 • Øge hudens collagen production
 • Reducerer ”fedtet” hud
 • Reducerer pigmentforandringer/alderspletter
 • Minimere hudorme
 • Få en jævn og smuk hud
 • Øjeblikkelig virkning, og et frisk look
 • Skånsom, sikker og smertefri ansigtsbehandling udført af certificeret behandler

 

Hvordan ser jeg ud lige efter behandlingen ?

Behandlingen er afslappende og smertefri, men Huden kan se en anelse rød ud efter behandlingen, men det forsvinder normalt inden for et par timer.og du kan vende tilbage til normale aktiviteter lige efter din behandling. Dog skal du beskytte din hud, ved at bruge den anbefalede SPF 50+.
På selve dagen skal du fjerne make-up eller fugtighedscreme. Make-up og solcreme kan anvendes umiddelbart efter behandling.
Holdbarheden af behandlingen bestemmes af hudens tilstand, hudtype og din livsstil.

 

Priser

 

Carbon laser peeling 1295 kr.

 

Hvad er en Carbon peeling?

En Carbon Peeling er en behandling hvor ansigtet bliver renset, og herefter bliver der lagt et tyndt lag carbon over hunde. Det bliver fulgt af en laserbehandling, og til sidst får du en ansigtsmaske lagt.

Hvad koster en carbon peeling?

Hvor ofte skal man have behandlingen?

Det er naturligvis forskelligt for den enkelte, hvor ofte man bør få carbon peeling. Det afhænger selvfølgelig mest af, hvilket resultat du ønsker at opnå. Du kan sagtens nøjes med en enkelt behandling, da man allerede kan se resultater efter den første behandling. 

Ønsker du den fulde effekt af carbon peeling, skal der ca. 3-5 behandlinger til, før resultatet er på sit højeste niveau. Der skal gerne gå 2-4 uger mellem de respektive behandlinger. Ofte er der allerede opnået fantastiske resultater efter den 3. behandling. Uanset hvor mange behandlinger, du vælger at få, så er det en fantastisk gave, du giver dig selv, når du prioriterer at bruger tid og penge på selvforkælelse. Holdbarheden af behandlingen bestemmes af hudens tilstand, hudtype og din livsstil.

Hvad koster en carbon peeling?

Prisen for en carbon laserbehandling i min klinik i Silkeborg er 1295 kr. pr. behandling. 

Hvordan ser jeg ud lige efter en carbon laserbehandling?

For det første er det vigtigt at påpege, at carbon peeling er en skånsom, sikker og smertefri ansigtsbehandling, som udføres af en certificeret behandler. Umiddelbart efter behandlingen kan huden se en anelse rød ud, men det forsvinder normalt inden for et par timer. Det eneste, du bør tænke på efter behandlingen, er, at beskytte din hud med SPF 50+, hvis du skal være udenfor. 

Prisen for en Carbon Laser Peeling er 1295 DKK.