Ansigtsløft 3D Ultrasound

Hvorfor skal du vælge Ultrasound terapy?

Simpelt, Ultrasound terapy er et ansigtsløft uden kirurgi.
Ultrasound terapy er en ultralydsbehandling, som leverer energi til de dybe underliggende lag i huden. og underhuden løftes og strammes op og giver et ansigtsløft.

Derfor med denne teknik har vi mulighed for at give huden i ansigtet og på halsen et løft, som tåler sammenligning med en kirurgisk ansigtsløftning. uden at du går under kniven og får grimme ar.

 • Energien stimulerer din egen krop til at regenerere sig selv, og dermed producere frisk ny collagen og styrke de svage collagene fibre.
 • Behandlingen er ikke kirurgi.
 • Huden bliver ikke påvirket Kun det væv, som ultralyden  er fokuseret på, og det er underliggende lag i huden.

Med Ultrasound behandling  kan du sikkert og effektivt blive behandlet for kosmetiske problemer som:

 • Løs hud i ansigt og på kroppen
 • Linjer og rynker
 • Grove porer
 • Uens hudtekstur
 • Ingen ophelingstid
 • Permanent resultat
 • Behandlingen kan udføres hele året rundt

I modsætning til laser, radiofrekvens og andre teknologier går Ultrasound terapy uden om hudoveroverfladen og kan tilføre energi i en optimal dybde, ved en optimal temperatur og med nøjagtig præcision, som opnås ved anvendelsen af ultralydsbilleder, hvor behandlerne kan se de vævslag, de behandler, så det sikres, at energien tilføres sikkert og til de steder, hvor det er mest fordelagtigt.Dette indebærer, at man kan se de strukturer under huden, som man ønsker at behandle, samtidigt med at man udfører behandlingen.

Nogle patienter vil se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil dog,  vise sig efter 2-3 måneder i takt med at de nye collagene fibre dannes. Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et gradvist ansigtsløft, og en opstramning af huden i ansigtet og på halsen, og en udglatning og opstramning af huden på decolleté.
Resultatet kan variere afhængig af den enkelte persons hud og alder.

Huden bliver mere spændstig, får bedre fylde og generelt ser forynget ud.

Først markerer man eventuelt de områder man ønsker at behandle. Derefter anbringes patienten i en stol, som kan lægges ned. Man påsmører et tyndt lag ultralydsgel på huden. Herefter starter man skanningen og man sikrer sig, at man kan se de strukturer, som man ønsker at behandle. Når man er sikker, starter behandlingen. Den foregår ved at der afsættes energi (varme) i 21 punkter på en 2,5 cm lang linje. Herefter flyttes ultralydshovedet ca. 3 millimeter hvorefter processen gentages.

Behandlingen føles som en prikkende varme i huden og smerter er en meget individuel størrelse. Nogle vil ikke regne disse prik for belastende, andre vil gerne have bedøvelse på.
Ofte kan man med fordel tage to tabletter paracetamol (Panodil/Pamol/Pinex) før behandlingen.

Let rødme, som oftest aftager indenfor et par timer.
Enkelte vil opleve let hævelse, som kan vare fra få timer til et par døgn om at forsvinde. For at minimere dette vil det være en god idé, at holde sig fra sauna og meget varme bade i 1-2 dage.
Enkelte har oplevet ”blå mærker”.
Som hovedregel kan alle normale aktiviteter genoptages umiddelbart efter behandlingen.
Du vil direkte efter din behandling kunne bruge make-up og pleje din hud.

Den holder i mindst to år – og man forventer at der går mindst 5 år, før man er tilbage ved udgangspunktet igen.

Ja – men det anbefales at afvente 6-12 måneder før næste behandling gives. Der er – endnu – ingen som har fået mere end to behandlinger.

Hvad er Ultrasound terapy?

Behandling er en non-invasiv metode, der ikke gennemtrænger huden ved at lave huller.  og det er en energibaseret, ikke-kirurgisk teknik, der bruger fokuserede ultralydsbølger til at opvarme SMAS-laget (Superficial Musculo-Aponeurotic System) – bindevævslaget i ansigtet, der forstærker muskelaktiviteten og forbinder ansigtsmusklerne til dermis.

Hvad er SMAS
SMAS står for “Superficial Musculo-Aponeurotic System”. Det er et lag af bindevæv og muskelvæv i ansigtet, der spiller en rolle i ansigtsløftning og understøtter muskulaturen i området. SMAS er involveret i ansigtsmimik og forbindelsen mellem ansigtsmusklerne og den dybere del af huden (dermis). Ved nogle ældningsprocesser og ansigtsløftningsprocedurer kan SMAS være et fokuspunkt for behandlingen for at opnå ønskede kosmetiske resultater.

Ansigtsløftnings
Ansigtsløftningss
Ansigtsløfts

Priser på ansigtsløft med 3D ultrasound

 • Ultrasound Therapy konsultation Gratis
 • Ultrasound Therapy øjne/brynløft 2500 kr.
 • Ultrasound Therapy nedre ansigt/kæbeløft 5000 kr.
 • Ultrasound Therapy hele ansigt + hals 7500 kr.